bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Szolgáltatásaink

Márkás divatékszer kínálatunk mellett szolgáltatásaink része a törtarany felvásárlás, hozott törtarany beszámítása ékszer vásárlás esetén.

Önnél is sok javíthatatlan, régen nem hordott arany és ezüst ékszer bujkál kis kincsesdobozokban?

Cserélje be egy új ékszerre esetleg ajándékra vagy tegye most pénzzé rég nem használt ékszereit, vagy akár ezüst étkészletét!

Felvásárlási áraink az árfolyamok mozgása miatt, akár naponta is változhatnak, ezért pontos törtarany felvásárlási árainkról érdeklődjön üzleteinkben!

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi