bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski női óra (5452498)
 Swarovski női óra (5452498)

Our bestselling Octea watch collection reaches new levels of precision and craftsmanship with this luxurious new chronograph watch. Perfect for everyday wear, it features a stopwatch function with accumulated and interval timing. The case is worked in rose gold-tone coated stainless steel, while the faceted crystal bezel exclusive to Swarovski watches, sunray dial, and crocodile-embossed genuine leather strap all shine in emerald green tones. Case: 39 mm, water resistant to 50 m, Swiss Made.- - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski női óra - 5452498

Listaár: 160 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György