bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
+Ajándék +Ajándék Visszavásárlási garancia
Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra  (SRPH80K1)
 Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra  (SRPH80K1)  Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra  (SRPH80K1)  Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra  (SRPH80K1)  Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra  (SRPH80K1)  Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra  (SRPH80K1)

A Queen gitárosával, Brian May-jel 2020-ban folytatott sikeres együttműködést követően a Seiko büszke arra, hogy az elismert zenésszel közösen piacra dobott egy új limitált darabszámú órát, amelyből mindössze 12 500 darab érhető el világszerte.

Brian több mint 40 éve visel Seiko búvárórát, amelyet az 1970-es években tett első japán utazása alkalmával vásárolt – azóta, hogy gitárja és órája együtt bejárták a világot, nagyszerű zenét csinálva, remekül szórakozva.

A legújabb arany ékezetes dizájnt, amelyet ismét a „Red Special” gitárja ihletett, a „Gold Series” legújabb újramasterált szólóalbumai ihlették.

Az óra átlátszó hátlapján Brian aláírása látható, és egy gitártok által ihletett különleges bemutatódobozt, valamint egy szerencsés Sixpence-t, amelyet Brian használ plektrum helyett. Nylon szíját úgy tervezték, hogy utánozza a Brian May által szakszerűen játszott gitárhúrokat.

Az óra eladásából származó bevételt a Brian May, Roger Taylor és menedzserük, Jim Beach által alapított Mercury Phoenix Trust-nak ajánlják fel a Queen rockbanda ikonikus énekese, Freddie Mercury emlékére.

A Seiko Seiko 5 sportórái több mint ötven éves megbízhatóságukról, tartósságukról, teljesítményükről és értékükről ismertek. Az „5” minden ma is jelenlévő Seiko 5 eredeti öt kulcsfontosságú jellemzőjét képviseli: Automatikus mozgás, Napi dátum kijelző, Vízállóság, Süllyesztett korona és Tartós konstrukció.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Seiko 5 Sports Brian May 2022 Limited Edition férfi óra - SRPH80K1

Listaár: 225 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia