bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski toll (5479564)
 Swarovski toll (5479564)

This Limited Edition of our bestselling Crystalline Ballpoint Pen would make a wonderful gift to celebrate a birthday, wedding, anniversary, graduation, or any other special occasion in 22. The top features a '2020' stamp and a pavé-embellished charm in the shape of a four-leaf clover, which can be removed and attached to jewelry or accessories to bring good luck all day long. Filled with hundreds of sparkling crystals using the Crystalline technique, the pen is finished with a rose-gold tone plated barrel and clip, and delivered in a special blue box. The reverse side of the clover is plated in chrome for an on-trend mixed metal effect. A replaceable, high-quality ink refill is included. Méret: 14.3x1 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski toll - 5479564

Listaár: 15 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila