bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Crystalline golyóstoll (5669935)
 Swarovski Crystalline golyóstoll (5669935)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5669935)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5669935)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5669935)

A Crystalline golyóstollal minden szót örömteli kifinomultsággal írhat le. A lakkozott világoskék tollszár nyolc fazettás oldallal rendelkezik a Swarovski ikonikus nyolcszögletes logója előtt tisztelegve. A jellegzetes Crystalline technikával készült tollon több mint 400 világos Azore színű kristály látható. A golyóstoll csavaros mechanizmussal rendelkezik az egyszerű használat érdekében. Fantasztikus ajándék Önmagának vagy egy kreatív szerettének. Méret: 14.5 x 0.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Crystalline golyóstoll - 5669935

Listaár: 17 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán