bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Signum iPhone® 14 telefontok (5649840)
 Swarovski Signum iPhone® 14 telefontok (5649840)

Válassza a visszafogott csillogást a Signum család ihlette elegáns okostelefon tokkal. A klasszikus sötét hátterű darabon ezüstszínű kristályokkal van kirakva az ikonikus Swarovski hattyú embléma. iPhone® 14 készülékkel és hivatalos Apple® töltőkkel kompatibilis, stílusa korszerű és briliáns ajándékötlet. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett márkajegye. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett márkajegye. Magasság: 1.1 cm, Szélesség: 7.5 cm, Hossz: 14.6 cm, Telefon típusa: iPhone® 14

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Signum iPhone® 14 telefontok - 5649840

Listaár: 49 900 Ft
Internetes ár: 24 950 Ft
Kedvezmény: 24 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László