bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Signum iPhone® 14 Pro telefontok (5649832)
 Swarovski Signum iPhone® 14 Pro telefontok (5649832)

Válassza a vidám ragyogást a Signum család ihlette élénk okostelefon tokkal. A hűvös kék hátterű darabon kék kristályokkal van kirakva az ikonikus Swarovski hattyú embléma. iPhone® 14 Pro készülékkel és hivatalos Apple® töltőkkel kompatibilis, stílusa korszerű és briliáns ajándékötlet. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett márkajegye. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett márkajegye. Magasság: 1.1 cm, Szélesség: 7.5 cm, Hossz: 14.6 cm, Telefon típusa: iPhone® 14 Pro

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Signum iPhone® 14 Pro telefontok - 5649832

Listaár: 49 500 Ft
Internetes ár: 24 750 Ft
Kedvezmény: 24 750 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska