bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó Táncolj! kristály dísz (5619237)
 Swarovski Kris mackó Táncolj! kristály dísz (5619237)

Legyen Ön a táncparkett ördöge - az 1993 óta gyűjtők kedvence - Kris Bear család legújabb elbűvölő karakterével. a Kris Bears – amely 1993 óta a gyűjtők kedvence – családjának új és elbűvölő darabjával. A zöld, lakkozott, rózsaszín kristályokkal díszített fejhallgatót viselő mackó 90-es évek által ihlette figura tiszta kristályból készült, és összesen 440 fazettával rendelkezik. Csodás ajándékötlet mindenkinek, aki szereti a zenét vagy a táncot. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 4.26 cm, Szélesség: 3.25 cm, Hossz: 1.9 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó Táncolj! kristály dísz - 5619237

Listaár: 33 900 Ft
Internetes ár: 16 950 Ft
Kedvezmény: 16 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

2 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán