bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Karácsonyi Annual Editions 2018 kristály gömb dísz (5377678)
 Swarovski Karácsonyi Annual Editions 2018 kristály gömb dísz (5377678)

Celebrate the magic of Christmas with one of the most iconic Swarovski Annual Editions. Exclusively available in 2018, the Christmas Ball Ornament, Annual Edition 2018 showcases a delicate shooting star, a symbol of dreams and wishes, inside a hand-made, mouth-blown glass ball. Small hand-glued crystals add extra sparkle and make each piece truly one-of-a-kind. The ornament also features a tag engraved with the year of issue, making this the perfect gift to celebrate a wedding, anniversary, or other special occasion in 2018. Use the white satin ribbon to hang it on your tree, in a window, or on the Christmas Ornament Home Display, large. Decoration object. Not a toy. Not suitable for children under 15.-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Karácsonyi Annual Editions 2018 kristály gömb dísz - 5377678

Listaár: 23 900 Ft
Internetes ár: 11 950 Ft
Kedvezmény: 11 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László