bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Holiday Magic, Teamécsestartó kristály dísz (5596818)
 Swarovski Holiday Magic, Teamécsestartó kristály dísz (5596818)

A 233 átlátszó kristályfazettát szálcsiszolt pezsgőarany fémdíszítéssel ötvöző időtlenül elegáns mécsestartót egy miniatűr ház és fa díszíti. A meghittség és a Swarovski-varázslat együttese gyönyörű kiegészítője minden ünnepi asztalnak vagy dísztartónak. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.9 x 7.7 x 7.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Holiday Magic, Teamécsestartó kristály dísz - 5596818

Listaár: 69 900 Ft
Internetes ár: 34 950 Ft
Kedvezmény: 34 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória