bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Holiday Cheers, Télapó manója kicsi kristály dísz (5596386)
 Swarovski Holiday Cheers, Télapó manója kicsi kristály dísz (5596386)

A klasszikus, ünnepi színeket játékos, modern stílussal ötvöző apró manódísz fehér nyomatos, vörös, zöld és átlátszó kristályokkal ragyog. A 279 fezettával mesterien megalkotott karácsonyi manó garantáltan feldobja az ünnepi dekorációt. Bájos ajándékötlet. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 4 x 2.7 x 2.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Holiday Cheers, Télapó manója kicsi kristály dísz - 5596386

Listaár: 29 900 Ft
Internetes ár: 14 950 Ft
Kedvezmény: 14 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

2 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs