bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Holiday Cheers, Hóember kicsi kristály dísz (5596387)
 Swarovski Holiday Cheers, Hóember kicsi kristály dísz (5596387)

A klasszikus, ünnepi színeket játékos, modern stílussal ötvöző apró hóemberdísz vörös, zöld, átlátszó és szürke kristályokkal ragyog. A 262 fazettával mesterien megalkotott darab azonnal vidámságot visz otthonába, és bájos ajándék lehet. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 3.7 x 2.7 x 2.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Holiday Cheers, Hóember kicsi kristály dísz - 5596387

Listaár: 29 900 Ft
Internetes ár: 14 950 Ft
Kedvezmény: 14 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György