bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 13 telefontok (5643035)
 Swarovski High iPhone® 13 telefontok (5643035)

Tegye még elbűvölőbbé a mindennapi megjelenését ezzel a figyelemfelkeltő okostelefontokkal! Teljesen világoskék kristályokba öltöztettük, és az iPhone® 13 készülékkel, valamint a hivatalos Apple®-töltőkkel kompatibilis. Szeretteinek és önmagának is briliáns ajándék.Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Magasság: 1.1 cm, Szélesség: 7.6 cm, Hossz: 15.2 cm, Telefon típusa: iPhone® 13

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 13 telefontok - 5643035

Listaár: 29 500 Ft
Internetes ár: 14 750 Ft
Kedvezmény: 14 750 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia