bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Andoki koktélkeverő szett (4 db) (5557812)
 Swarovski Andoki koktélkeverő szett (4 db) (5557812)

Vigyen még több ragyogást a nyárba ezzel a színpompás koktélkeverő szettel. A trópusi világ ihlette, négy darab, szálcsiszolt fémből készült keverőpálcika tetején egy-egy mesterien kidolgozott kristálymotívum látható: egy zöld papagáj, egy lila pillangó, egy kék levél, valamint egy piros ananász. A pálcikák a koktél megkeverésére vagy apró gyümölcsdarabok felszúrására is használhatók. Vidám és elegáns ajándék bármilyen alkalomra. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 19.4 x 9.6 x 1.4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Andoki koktélkeverő szett (4 db) - 5557812

Listaár: 37 900 Ft
Internetes ár: 18 950 Ft
Kedvezmény: 18 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella