bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Rénszarvas felakasztható képkeret (5596391)
 Swarovski Rénszarvas felakasztható képkeret (5596391)

Tegye személyessé az ünnepi dekorációt – vagy hozzon létre egyedi ajándékot – ezzel a személyre szabható képkerettel. Kifejezetten egy kis kerek fényképhez tervezték (átmérő: 26,7 mm). A rénszarvas inspirálta figura vörös kristályfüleket kapott, az agancsokat pedig a Crystal Rocks technikával berakott, több mint 500 apró kristály díszíti. Vörös szaténszalagon lóg, és fa, fal vagy ablak díszítésére használható. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 10.5 x 9.1 x 0.9 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Rénszarvas felakasztható képkeret - 5596391

Listaár: 18 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó