bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski kulcstartó (5534018)
 Swarovski kulcstartó (5534018)

Ami igazán egyedivé teszi ezt a Swarovski kulcstartót, az az elegáns egyszerűség és az időtlen szépség. Alcantara® anyagból készült, melyet három sor áttetsző Swarovski kristály díszít. A záróelemen egy áttetsző kristálycsap látható. A tartó, mely ráfűzhető táskákra, pénztárcákra és egyéb kulcstartókra, pompás ajándék lehet. Méret: 10 x 3.2 x 1 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski kulcstartó - 5534018

Listaár: 11 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Siessen, utolsó darab készleten!

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó