bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski iPhone® 13 Pro Max telefontok tok (5625637)
 Swarovski iPhone® 13 Pro Max telefontok tok (5625637)

Ezen a figyelemfelkeltő telefontokon a Swarovski hattyúja a színek teljes spektrumában látható. Merész sárga háttérrel rendelkező darabunkat művészien kidolgozott, többféle metszésű és formájú tonális sárga kristályok díszítik. Kiváló ajándékötlet, hiszen a tok az iPhone® 13 Pro Max-telefonnal és a hivatalos Apple®-töltőkkel is kompatibilis. Az iPhone® az Apple Inc. regisztrált védjegye. Az Apple® az Apple Inc. regisztrált védjegye. Ezt az okostelefontokot a Signum család ihlette. Magasság: 1 cm, Szélesség: 8.2 cm ,Mélység: 16.4 cm, Telefon típusa: iPhone® 13 Pro Max

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski iPhone® 13 Pro Max telefontok tok - 5625637

Listaár: 44 500 Ft
Internetes ár: 31 150 Ft
Kedvezmény: 13 350 Ft (30%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila