bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Imber napszemüveg (5691701)
 Swarovski Imber napszemüveg (5691701)  Swarovski Imber napszemüveg (5691701)  Swarovski Imber napszemüveg (5691701)  Swarovski Imber napszemüveg (5691701)

Ez a jellegzetes négyszögletes formájú, egyedülálló napszemüveg a Swarovski Imber termékcsaládjából merít ihletet. A napszemüveg Havana acetátkerettel és barna lencsékkel rendelkezik, a szárakon pedig három aranyszínű bezel foglalatban egy-egy nagy méretű átlátszó kristály helyezkedik el. Ezek a ragyogó díszítőelemek garantáltan magukra vonzanak minden tekintetet. Válasszon mellé egy hozzáillő ékszert az Imber termékcsaládból. Lencse szélesség: 5.1 cm. Nyereg szélesség: 2.2 cm. Halánték szélesség: 14 cm.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Imber napszemüveg - 5691701

Listaár: 84 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella