bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® X/XS telefontok (5503550)
 Swarovski High iPhone® X/XS telefontok (5503550)

Give your iPhone® X/XS a gorgeous sparkle with this sophisticated and highly refined black case. Ideal for everyday use. It also features the Swarovski logo, and a bumper for extra protection. Perfect for mixing and matching with other accessories from this season’s collection. iPhone® is a trademark of Apple Inc.-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® X/XS telefontok - 5503550

Listaár: 23 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya