bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 15 telefontok (5682967)
 Swarovski High iPhone® 15 telefontok (5682967)  Swarovski High iPhone® 15 telefontok (5682967)  Swarovski High iPhone® 15 telefontok (5682967)  Swarovski High iPhone® 15 telefontok (5682967)

Emelje új szintre mindennapi megjelenését ezzel a tekintetet vonzó okostelefontokkal. A Swarovski egyedi Crystal Fabric technikájával készült darabot azonos árnyalatú, fekete, lapos hátú királyok díszítik. Kompatibilis az iPhone® 15 készülékkel. Ragyogó ajándékötlet szerettei számára vagy akár saját részre. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Méret: 15.1 x 7.5 x 1.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 15 telefontok - 5682967

Listaár: 44 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia