bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 15 Pro telefontok (5682965)
 Swarovski High iPhone® 15 Pro telefontok (5682965)  Swarovski High iPhone® 15 Pro telefontok (5682965)  Swarovski High iPhone® 15 Pro telefontok (5682965)  Swarovski High iPhone® 15 Pro telefontok (5682965)

Emelje új szintre mindennapi megjelenését ezzel a tekintetet vonzó okostelefontokkal. A Swarovski egyedi Crystal Fabric technikájával készült darabot azonos árnyalatú, fekete, lapos hátú királyok díszítik. Kompatibilis az iPhone® 15 Pro készülékkel. Ragyogó ajándékötlet szerettei számára vagy akár saját részre. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Méret: 15 x 7.4 x 1.4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 15 Pro telefontok - 5682965

Listaár: 44 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára