bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok (5622309)
 Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok (5622309)

Vigyázz, kész, ragyogás! A teljes felületén kristályos telefontok gyönyörű lila árnyalatokban pompázik. A fokozott védelmet biztosító, beépített ütközővel rendelkező tok kompatibilis az iPhone® 12/12 Pro telefonokkal és a hivatalos Apple® töltőkkel. Az iPhone® az Apple Inc. védjegye. Az Apple® az Apple Inc. védjegye. Magasság: 1.1 cm, Hossz: 7.5 cm, Szélesség: 15 cm, Telefon típusa: iPhone® 12/12 Pro

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok - 5622309

Listaár: 26 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra