bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok (5622307)
 Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok (5622307)  Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok (5622307)  Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok (5622307)

Vigyázz, kész, ragyogás! A teljes felületén kristályos telefontok ragyogó kék árnyalatokban pompázik. A fokozott védelmet biztosító, beépített ütközővel rendelkező tok kompatibilis az iPhone® 12/12 Pro telefonokkal és a hivatalos Apple® töltőkkel. Az iPhone® az Apple Inc. védjegye. Az Apple® az Apple Inc. védjegye. Magasság: 1.1 cm, Szélesség: 15 cm, Mélység: 7.5 cm, Telefon típusa: iPhone® 12/12 Pro

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 12/12 Pro telefontok - 5622307

Listaár: 26 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László