bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 11 Pro telefontok (5533961)
 Swarovski High iPhone® 11 Pro telefontok (5533961)

Ha a telefonjára is az öltözéke kiegészítőjeként tekint, akkor a Swarovski kristályokkal berakott telefontokja tökéletes választás az Ön számára. A számtalan arany árnyalatú Swarovski kristály káprázatosan ragyog, amint előveszi telefonját a táskájából. Nem látható ütésnyelők találhatók a tok belsejében a telefon fokozott védelme érdekében. A tok az eredeti Apple töltőkkel és az iPhone® 2019 készülékekkel egyaránt kompatibilis. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Méret: 14.7 x 7.5 x 1.2 cm, Telefon típusa: iPhone® 11 Pro-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 11 Pro telefontok - 5533961

Listaár: 23 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella