bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 11 Pro telefontok (5533961)
 Swarovski High iPhone® 11 Pro telefontok (5533961)

Ha a telefonjára is az öltözéke kiegészítőjeként tekint, akkor a Swarovski kristályokkal berakott telefontokja tökéletes választás az Ön számára. A számtalan arany árnyalatú Swarovski kristály káprázatosan ragyog, amint előveszi telefonját a táskájából. Nem látható ütésnyelők találhatók a tok belsejében a telefon fokozott védelme érdekében. A tok az eredeti Apple töltőkkel és az iPhone® 2019 készülékekkel egyaránt kompatibilis. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Méret: 14.7 x 7.5 x 1.2 cm, Telefon típusa: iPhone® 11 Pro-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 11 Pro telefontok - 5533961

Listaár: 23 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia