bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski High iPhone® 11 Pro Max telefontok (5533970)
 Swarovski High iPhone® 11 Pro Max telefontok (5533970)

If you view your phone as part of your look, this Swarovski phone case is perfect for you. It is fully crystallized with numerous gold-tone colored Swarovski crystals that gleam and sparkle whenever you take it out of your purse. Invisible bumpers inside the case add an extra layer of protection for your phone. This case is compatible with official Apple chargers and the iPhone® 2019. iPhone® is a trademark of Apple Inc. Méret: 16.2 x 8.2 x 1.1 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski High iPhone® 11 Pro Max telefontok - 5533970

Listaár: 26 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi