bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Eternal Flower iPhone® 11 Pro Max telefontok (5533980)
 Swarovski Eternal Flower iPhone® 11 Pro Max telefontok (5533980)

Az Eternal Flower-kollekciónk által inspirált Swarovski telefontok tökéletesen illik a kollekció bármely nyakláncához vagy karperecéhez. A felületét borító számtalan ragyogó kristály nőies virágmintákat alkot. A tok strapabíró polikarbonátból készült, és nem látható ütésnyelőket tartalmaz a fokozott védelem érdekében. Az eredeti Apple töltőkkel és az iPhone® 2019 készülékekkel egyaránt kompatibilis. Az iPhone® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Méret: 16.2 x 8.2 x 1.1 cm, Telefon típusa: iPhone® 11 Pro Max-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Eternal Flower iPhone® 11 Pro Max telefontok - 5533980

Listaár: 18 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László