bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Crystal High iPhone® XR telefontok (5449141)
 Swarovski Crystal High iPhone® XR telefontok (5449141)

Öltöztesse iPhone® XR készülékét pompás sziporkákba ezzel a trendi kék árnyalatokba öltözött, rendkívül kifinomult tokkal. Ez a mindennapi használatra ideális remekművet a Swarovski logó díszíti, továbbá ütéselnyelővel rendelkezik az extra védelem érdekében. Tökéletesen keverhető és párosítható más kiegészítőkkel az idei szezon kollekciójából. Az iPhone® az Apple Inc. védjegye.-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Crystal High iPhone® XR telefontok - 5449141

Listaár: 23 900 Ft
Internetes ár: 21 510 Ft
Kedvezmény: 2 390 Ft (10%)
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra