bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Andoki díszállvány, nagy (5557850)
 Swarovski Andoki díszállvány, nagy (5557850)

Ezen a nagy méretű, szálcsiszolt fémállványon elegáns és modern stílusban lehet bemutatni a Swarovski dzsungel ihlette kollekciójának mágneses darabjait. Egyszerűen rögzítse a mágneseket a talapzathoz, az oszlopokhoz vagy a levelekhez, így különböző hatásokat érhet el. A trópusi erdők növényzetének inspiráló hatására az állvány minimalista sziluettjét úgy tervezték, hogy teret adjon a mágnesek szikrázó ragyogásának. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 22.2 x 8 x 8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Andoki díszállvány, nagy - 5557850

Listaár: 14 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra