bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Zodiac Halak kristály dísz (5670304)
 Swarovski Zodiac Halak kristály dísz (5670304)  Swarovski Zodiac Halak kristály dísz (5670304)  Swarovski Zodiac Halak kristály dísz (5670304)  Swarovski Zodiac Halak kristály dísz (5670304)

Ez a világegyetem által ihletett, varázslatos figura a gondolataiba mélyedő Halak csillagjegy előtt tiszteleg. A precíziós metszés és a gravírozott, aranyszínű fém ötvözéséből született, 99 fazettából álló asztrológiai dekoráció két halat és egy apró tengeri csillagot ábrázol. Ajándékozza meg ezzel a különleges darabbal saját magát vagy egy születésnapját ünneplő szerettét. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 3.4 x 2.3 x 3.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Zodiac Halak kristály dísz - 5670304

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula