bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Üvegbúra kicsi (5553155)
 Swarovski Üvegbúra kicsi (5553155)  Swarovski Üvegbúra kicsi (5553155)

A csodaszép dolgok csodaszép otthont érdemelnek. Ez a kicsi Swarovski üvegbúra csodás módja, hogy a kisebb méretű figurákat és gyűjthető szobrocskákat művészi módon tegye közszemlére. A fényezett talpon álló üvegbúrát a 164 fazettával tündöklő, díszes, tiszta kristályfogantyú teszi igazán szembetűnővé. Igényes gyűjtők körében közkedvelt darab. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 14.1 x 9.7 x 9.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Üvegbúra kicsi - 5553155

Listaár: 14 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara