bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Üvegbúra – fenyőfa szarvassal kristály dísz (5403173)
 Swarovski Üvegbúra – fenyőfa szarvassal kristály dísz (5403173)  Swarovski Üvegbúra – fenyőfa szarvassal kristály dísz (5403173)

Csempésszen kortárs ragyogást otthonába ezzel az üvegbúrát formázó luxustermékkel. A csúcsminőségű, szájjal fújt üvegbúra alatt egy sziporkázó karácsonyi kompozíció látható, lenyűgözően csiszolt kristályból. Az ünnepi fa és a mellette lévő szarvas 617 kristálylapból áll. A fenyőfa tetejére és alapjára kézzel felragasztott, apró kristályok extra csillogást biztosítanak, egyedivé téve minden darabot. Az Edith Mair által tervezett dísz hűen tükrözi a Swarovski szaktudását. Egyedülálló darab az ünnepi időszakra. Az üvegbúra eltávolításával az alatta lévő kristályfigurák hozzáférhetővé válnak. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 15,7 x 11,4 x 11,4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Üvegbúra – fenyőfa szarvassal kristály dísz - 5403173

Listaár: 145 000 Ft
Internetes ár: 101 500 Ft
Kedvezmény: 43 500 Ft (30%)
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra