bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski télapó kristály dísz (5544533)
 Swarovski télapó kristály dísz (5544533)

This cheerful Swarovski Rocking Santa will brighten up wintry evenings. Dangling cheerfully on a white satin ribbon, this portly little figurine in red and clear sparkling crystal brings joy and cheer with 316 shining facets. Loving crystal details like his pink nose and the star on his hat complete the design. This colorful companion will complement any festive decoration set or make for a cheerful gift. Decoration object. Not a toy. Not suitable for children under 15. Méret: 2.4 x 4.1 x 2.5 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski télapó kristály dísz - 5544533

Listaár: 29 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs