bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Táncoló daru kristály dísz (5557818)
 Swarovski Táncoló daru kristály dísz (5557818)

A Swarovski új, a hagyományos kínai tájképfestmények ihlette Among Blue Mountains kollekciójának gyönyörű darabja a mandzsu daru előtt tiszteleg. A régió kultúrájában és mitológiájában legendás szerepet betöltő madárról úgy tartják, hogy a szerencsét, a hosszú életet, a hűséget és a harmóniát szimbolizálja. Az átlátszó kristályból, vörös és szürke részletekkel díszített figura egy darut ábrázol, amelynek szárnyai a teste mögött legyezőt formázva tündökölnek. A 210 fazettával ragyogó darab a hagyományos ősi kínai stílus tökéletes értelmezése – fantasztikusan fest önálló díszként és a kollekció más darabjaival egyaránt. Remek ajándék, hiszen számos üzenetet hordoz. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.5 x 7.3 x 3.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Táncoló daru kristály dísz - 5557818

Listaár: 75 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa