bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Táncoló daru kristály dísz (5557818)
 Swarovski Táncoló daru kristály dísz (5557818)

A Swarovski új, a hagyományos kínai tájképfestmények ihlette Among Blue Mountains kollekciójának gyönyörű darabja a mandzsu daru előtt tiszteleg. A régió kultúrájában és mitológiájában legendás szerepet betöltő madárról úgy tartják, hogy a szerencsét, a hosszú életet, a hűséget és a harmóniát szimbolizálja. Az átlátszó kristályból, vörös és szürke részletekkel díszített figura egy darut ábrázol, amelynek szárnyai a teste mögött legyezőt formázva tündökölnek. A 210 fazettával ragyogó darab a hagyományos ősi kínai stílus tökéletes értelmezése – fantasztikusan fest önálló díszként és a kollekció más darabjaival egyaránt. Remek ajándék, hiszen számos üzenetet hordoz. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 5.5 x 7.3 x 3.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Táncoló daru kristály dísz - 5557818

Listaár: 75 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó