bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski süni kristály dísz (5532203)
 Swarovski süni kristály dísz (5532203)

Ennek a Swarovski süninek végre sikerült megszereznie kedvenc gyümölcsét. Az almát tartó sünit 538 csiszolt fazetta alkotja, testtartása és kifejezése tökéletesen élethű. Míg a süni teste tiszta kristályból készült, kedves szemei és orrocskája feketék, addig az alma csempész egy kis színt a figurába. A tűzpiros árnyalatokban ragyogó almák mind külön-külön színezett darabok, így nincs két egyforma. Gyűjtők számára kihagyhatatlan darab, és nagyszerű ajándék a természet szerelmesei, illetve állatkedvelők számára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 2.9 x 2.5 x 3.7 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski süni kristály dísz - 5532203

Listaár: 33 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó