bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski süni kristály dísz (5532203)
 Swarovski süni kristály dísz (5532203)

Ennek a Swarovski süninek végre sikerült megszereznie kedvenc gyümölcsét. Az almát tartó sünit 538 csiszolt fazetta alkotja, testtartása és kifejezése tökéletesen élethű. Míg a süni teste tiszta kristályból készült, kedves szemei és orrocskája feketék, addig az alma csempész egy kis színt a figurába. A tűzpiros árnyalatokban ragyogó almák mind külön-külön színezett darabok, így nincs két egyforma. Gyűjtők számára kihagyhatatlan darab, és nagyszerű ajándék a természet szerelmesei, illetve állatkedvelők számára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 2.9 x 2.5 x 3.7 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski süni kristály dísz - 5532203

Listaár: 29 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya