bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Speedy a póni kristály dísz (5506810)
 Swarovski Speedy a póni kristály dísz (5506810)

Ha szereti a pónikat, imádni fogja Speedy pónit a Swarovskitól. A rózsaszín és kék ragyogó árnyalataiban pompázó, tiszta kristályból készült csodaszép figura a lovak kicsi és nagy szerelmesei által csodált szabad lelkületű lény igazi megtestesítője. A póni mellkasán lógó csillogó kék szalag és világos rózsaszín sörény játékosságot csempész a figura formavilágába. 324 csiszolt ragyogó fazettájával Speedy póni bájos tagja lesz minden kollekciónak. Tökéletes ajándékötlet lovasok, lelkes ló barátok, és elbűvölő kristályfigura-gyűjtők számára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.3 x 2.5 x 2.8 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Speedy a póni kristály dísz - 5506810

Listaár: 23 500 Ft
Internetes ár: 16 450 Ft
Kedvezmény: 7 050 Ft (30%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi