bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Rózsa kristály dísz (5557805)
 Swarovski Rózsa kristály dísz (5557805)

A kortárs minimalista dekorstílust követi ez a Swarovski-gömbdísz, az otthon egyik elegáns kiegészítője. Finom vonalú, szálcsiszolt arany színbevonatú fémből készült, a közepén egy mágneses kristályrózsa díszíti. A rózsa, a „szeretlek” szó örökbecsű jelképe, 123 vörös kristály fényében ragyog. Akassza az ablakba az aranyszínű szalaggal, vagy egyszerűen tegye olyan helyre, ahol megcsillanhat rajta a fény, káprázatos Swarovski-stílusban! A kivehető virágmágnes máshol is használható, így akár sokoldalú ajándék is lehet. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Rózsa kristály dísz - 5557805

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella