bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Replica Szett "Cica, Süm, Egér" kristály dísz (5492741)
 Swarovski Replica Szett "Cica, Süm, Egér" kristály dísz (5492741)

A Swarovski figurák limitált kiadású replika szettje ragyogó megemlékezés a 125. évfordulónkról. Az új Shimmer-hatás feltűnő ragyogást és csillogást biztosít. A három talapzattal kiegészített szett összesen 1470 kristálylapból áll, így kötelező darab minden gyűjtő számára. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 5.4 x 7.7 x 3.3 cm- - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Replica Szett "Cica, Süm, Egér" kristály dísz - 5492741

Listaár: 54 501 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia