bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Replica cica kristály dísz (5492740)
 Swarovski Replica cica kristály dísz (5492740)

A Swarovski 125. évfordulóját megünnepelendő, ez az imádni való kristálymacska egyértelműen a replika figurák sorozatának egyik kiemelkedő alakja. A 284 kristálylapból álló, modern stílusban újragondolt figurát a Shimmer-hatás ragyogása teszi teljessé. Ideális ajándék Swarovski gyűjtők és macskarajongók számára. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 4.7 x 1.9 x 2.6 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Replica cica kristály dísz - 5492740

Listaár: 15 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó