bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski rénszarvas kristály dísz (5532575)
 Swarovski rénszarvas kristály dísz (5532575)

Ez a kristályfigura Télapó barátai előtt tiszteleg: a rénszarvasok csillogó emlékeit megidéző kispajtás ünnepi feladatára készen állva 466 csiszolt fazettával ragyog. Kristályagancsai és zöld-piros masnija csodaszép kontrasztot alkotnak tiszta kristályból készült testével, míg buzgó tekintetét bájosan kihangsúlyozzák fekete szemei és orra. A csillogó ünnepi dekoráció kompozícióját a csiszolt fényes fémcsengettyű teszi teljessé. Okozzon örömet ezzel a színes ajándékkal szeretteinek! Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.5 x 6.9 x 2.7 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski rénszarvas kristály dísz - 5532575

Listaár: 44 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin