bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Pillangóvirág kristály dísz (5557801)
 Swarovski Pillangóvirág kristály dísz (5557801)

Az egyvirágos vázák minimalista divatja inspirálta ezt a pillangóvirágot, a béke és a szeretet jelképét ábrázoló kristálydíszt. 128 ragyogó lila kristályból áll, lágy vonalát kiemeli az arany színbevonatú szálcsiszolt fémszár meleg árnyalata. Ez egy kedves ajándék, és a kicsi vagy a nagy Garden Tales díszvázába helyezve az otthonnak kifinomult stílust kölcsönöz. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 15.8 x 4.2 x 1.9 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Pillangóvirág kristály dísz - 5557801

Listaár: 29 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma