bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Pillangó kristály dísz (5557847)
 Swarovski Pillangó kristály dísz (5557847)

Inspirálódjon a trópusi pillangók szépségéből merítő, elbűvölő kristálydíszből. A Martin Zedron által tervezett darab 68 rózsaszínű kristálylapból áll, és szálcsiszolt fémcsápok díszítik. A pillangó aranyszínű szalagon lóg, amelyet különféle szálcsiszolt fémgyöngyök díszítenek. A rózsaszín és az arany elegáns kombinációja üde és stílusos megjelenést kölcsönöz minden helyiségnek. Tökéletes ajándék. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 18.8 x 3.9 x 0.9 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Pillangó kristály dísz - 5557847

Listaár: 14 500 Ft
Internetes ár: 9 450 Ft
Kedvezmény: 5 050 Ft (35%)

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila