bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski nyuszi kristály dísz (5530687)
 Swarovski nyuszi kristály dísz (5530687)

Ezt a kicsi Swarovski nyuszit egyértelműen büszkeséggel tölti el munkája. A hátsó lábán álló nyuszit répával a kezében élethűen ábrázolja az élénk narancssárga és zöld színű 309 db csiszolt kristály fazetta. A nyuszi imádnivaló arckifejezése tiszta kristályból lett kifaragva, kíváncsi tekintetével hamar belopja magát a természetszeretők szívébe. A figura kihagyhatatlan darabja bármilyen természet témájú gyűjteménynek, és kitűnő ajándék gyanánt is. Dísztárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek nem használhatják. Méret: 4.9 x 3.8 x 4.3 cm - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski nyuszi kristály dísz - 5530687

Listaár: 34 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László