bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Nefelejcs virág kristály dísz (5490754)
 Swarovski Nefelejcs virág kristály dísz (5490754)

Ez a gyönyörű nefelejcs, mely a Swarovski Flower Dreams-kollekciójában kap helyet, örökké virágozni fog. Az intenzív színek és a több, mint 1000 kristálylap briliáns megjelenést garantálnak, visszaadva a végtelen hűség és az igaz szerelem erejét. Az időtlen figura leemelhető a kristály talapzatáról, így hozzáadható csokrokhoz vagy különleges esküvői díszekhez. Tökéletes romantikus ajándék és sokak által vágyott gyűjtői darab. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 12.8 x 5.7 x 3.8 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Nefelejcs virág kristály dísz - 5490754

Listaár: 32 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya