bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Nefelejcs virág kristály dísz (5490754)
 Swarovski Nefelejcs virág kristály dísz (5490754)

Ez a gyönyörű nefelejcs, mely a Swarovski Flower Dreams-kollekciójában kap helyet, örökké virágozni fog. Az intenzív színek és a több, mint 1000 kristálylap briliáns megjelenést garantálnak, visszaadva a végtelen hűség és az igaz szerelem erejét. Az időtlen figura leemelhető a kristály talapzatáról, így hozzáadható csokrokhoz vagy különleges esküvői díszekhez. Tökéletes romantikus ajándék és sokak által vágyott gyűjtői darab. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 12.8 x 5.7 x 3.8 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Nefelejcs virág kristály dísz - 5490754

Listaár: 32 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra