bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Mackó kristály dísz (5557543)
 Swarovski Mackó kristály dísz (5557543)

A kis Kris Beart láthatóan lenyűgözik a léggömbök. A Swarovski-figura és a fényes léggömbzsinórok átlátszó, kék és rózsaszín kristályokból állnak, és 796 csillogó fazettával ragyognak. A selyemszalagnak köszönhetően Kris Bear és a lufik szabadon lóghatnak a levegőben, ez csak fokozza ragyogásukat. Örök kedvencként ez a Kris Bear ideális ajándék újdonsült szülőknek vagy a mackók rajongóinak. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Mackó kristály dísz - 5557543

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin