bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Mackó kristály dísz (5557543)
 Swarovski Mackó kristály dísz (5557543)

A kis Kris Beart láthatóan lenyűgözik a léggömbök. A Swarovski-figura és a fényes léggömbzsinórok átlátszó, kék és rózsaszín kristályokból állnak, és 796 csillogó fazettával ragyognak. A selyemszalagnak köszönhetően Kris Bear és a lufik szabadon lóghatnak a levegőben, ez csak fokozza ragyogásukat. Örök kedvencként ez a Kris Bear ideális ajándék újdonsült szülőknek vagy a mackók rajongóinak. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Mackó kristály dísz - 5557543

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia