bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski mackó kristály dísz (5557538)
 Swarovski mackó kristály dísz (5557538)

Csatlakozik közkedvelt Kris Bear-kollekciónkhoz ez a tündéri kis Swarovski-figura, amely csodálatos születésnapi ajándék lehet egy számunkra fontos személynek. Az 560 fazettából álló dinamikus forma különböző vidám kristályszínekben ragyog, az élénk zöldtől a napsárgáig. Az ajándékdobozka tetejét egy narancssárga lakkozású fémmasni díszíti. Kötelező a Kris Bear-gyűjtőknek. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski mackó kristály dísz - 5557538

Listaár: 37 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet