bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Maci - Oroszlán horoszkóp kristály dísz (5396280)
 Swarovski Maci - Oroszlán horoszkóp kristály dísz (5396280)

Swarovski’s cute and expressive clear crystal Kris Bears have been adored by collectors for over 25 years. Now, we are pleased to launch the Kris Bear Horoscope collection. Inspired by the star sign Leo, this charming bear holds a circle of green crystal to represent Peridot, the August birthstone. The perfect birthday gift. Decoration object. Not a toy. Not suitable for children under 15.- - -

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Maci - Oroszlán horoszkóp kristály dísz - 5396280

Listaár: 18 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara