bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Levél mágnes kristály dísz (5572155)
 Swarovski Levél mágnes kristály dísz (5572155)

A tavasz öröme által inspirált, kis méretű kék kristálylevél vidám színt varázsol minden helyiségbe vagy öltözékre. Bármilyen mágneses felülethez rögzíthető, vagy brossként viselhető a diszkrét kialakítású tűnek köszönhetően. Ez a csillogó, Martin Zendron által tervezett darab 38 szakszerűen megmunkált kék kristálylapból készült. Nagyszerű ajándék, illetve bármilyen természet ihlette gyűjtemény tökéletes darabja. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Méret: 2.2 x 2 x 1.7 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Levél mágnes kristály dísz - 5572155

Listaár: 8 250 Ft

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa