bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó Szerencsemackó kristály dísz (5675983)
 Swarovski Kris mackó Szerencsemackó kristály dísz (5675983)  Swarovski Kris mackó Szerencsemackó kristály dísz (5675983)  Swarovski Kris mackó Szerencsemackó kristály dísz (5675983)  Swarovski Kris mackó Szerencsemackó kristály dísz (5675983)

Ez a természetet játékosan ünneplő, aranyos figura egy új tagja az ikonikus Kris mackó kollekciónknak, amelyet 1993 óta készítünk a gyűjtők örömére. Az 547 fazettával készült darab egy imádni való, üldögélő mackót ábrázol három piros, szerencsét jelképező katicabogár körében. Terjesszen vidámságot és örömöt ezzel a varázslatos dekorációval. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 3.2 x 3 x 3.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó Szerencsemackó kristály dísz - 5675983

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata