bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó Indul a diszkó kristály dísz (5639875)
 Swarovski Kris mackó Indul a diszkó kristály dísz (5639875)

Tekerje fel a hangerőt és készüljön fel az ünneplésre ikonikus Kris mackó figuránk 30. évfordulója alkalmából. Az 1993-ban született bájos karakter menő stílust hoz a XXI. századba ezzel a vidám, élénk sárga medve figurával, ami egy diszkó gömbön táncol. Kris mackónk most először készült élénk színekben, ami egyedülálló alkalmat nyújt, hogy hazavigye a különleges darabot. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 8.3 cm, Szélesség: 3.9 cm, Hossz: 4.2 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó Indul a diszkó kristály dísz - 5639875

Listaár: 49 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila