bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó – Gratulálok kristály dísz (5492229)
 Swarovski Kris mackó – Gratulálok kristály dísz (5492229)

Emlékezzen meg az élet fontos pillanatairól ezzel az értékes Kris Bear mackóval. A bájos figura másodszor a történelem során különleges, nagy méretben kerül forgalomba, több mint 700 kristálylappal. Az áttetsző kristályból kialakított Kris Bear mackó arany koronát visel, mancsában pedig egy zászlót tart, amelyen a „Congratulations” felirat olvasható. Bájos ajándék a különleges pillanatok megőrzésének céljával, továbbá kötelező darab minden Kris Bear mackó-gyűjtőnek. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 8.6 x 8.7 x 6.4 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó – Gratulálok kristály dísz - 5492229

Listaár: 79 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó